Over ons

Incassobureau rotterdam

De website Incassobureau Rotterdam is onderdeel van Appointment Incasso. De regionale functie die wij als incassobureau bekleden geeft bedrijven in Rotterdam en omgeving meer zekerheid om schulden en vorderingen geïnd te krijgen.

Wat kunt u verwachten van ons incassobureau

Heeft u klanten die na ondanks diverse herinneringen hun rekening niet betalen of heeft u uitstaande facturen die betwist worden? Wacht dan niet en roep direct de hulp in van Appointment Incasso. Wij zorgen ervoor dat een vordering in de meeste gevallen al voldaan wordt in de minnelijke face van de incassoprocedure. Op het moment dat de schuldenaar de hoofdsom heeft voldaan, berekenen wij ook de openstaande incassokosten door aan uw debiteur, zodat u zelf niets hoeft te betalen.

Gerechtelijke incasso

Wanneer een wanbetaler ook na diverse ingebrekestellingen uw rekeningen niet wil of kan betalen, zullen wij in overleg met u overgaan op een gerechtelijke incasso. Appointment Incasso stelt in dat geval de dagvaarding op en schakelt een betrouwbare deurwaarder in. Ook wanneer er eventueel een rechtelijke zitting plaatsvindt, zorgt ons incassobureau in Rotterdam voor de onderbouwing van uw vordering. U loopt echter wel het risico, wanneer blijkt dat de debiteur het openstaande bedrag uiteindelijk niet kan betalen en u de gemaakte kosten niet kunt verhalen.

Eerlijk en deskundig advies

Uiteraard zal ons incassobureau u te allen tijde eerlijk en deskundig adviseren over de haalbaarheid van de eventuele gerechtelijke incassoprocedure, zodat u zo min mogelijk risico loopt. Heeft u vragen of wilt u graag gebruikt maken van de diensten van ons incassobureau in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.